VLOEREN OP MAAT | TOPLINE FLOORDESIGN DEURNE

UW SPECIALIST IN PVC, LAMINAAT, PARKET EN TAPIJT

De specialist in vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer in uw woonkamer, keuken, slaapkamer, op de trap of in een andere ruimte? Bij Topline Floordesign uit Deurne (regio Helmond – Eindhoven) bent u aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk vloeren tegen scherpe prijzen. Ga direct naar de vloer van uw keuze:

Pvc vloeren
Laminaat vloeren
Parket vloeren
Tapijt

 

Vloer kopen? U hoeft er de deur niet voor uit!

Bij Topline Floordesign staat de klant centraal en dat ziet u terug in onze unieke formule:

• Wij komen vrijblijvend aan huis met voorbeeldstralen
• Ook in de avonduren en de weekenden
• Direct een vrijblijvende offerte op maat
• Uw vloer wordt gratis geleverd op uw adres
• 100% tevredenheidsgarantie

Dus, voor een nieuwe pvc, laminaat, parket of tapijtvloer hoeft u de deur niet uit! Meteen een afspraak maken? Bel ons of vul het contactformulier in.

 

Maak gebruik van onze legservice

U kunt de vloer zelf leggen, nadat wij deze voor u gratis hebben ingemeten en geleverd. Wilt u het leggen van de vloer liever aan ons overlaten? Ook dat kan. Het bespaart u veel tijd en u weet zeker dat de vloer perfect gelegd wordt. Vraag een offerte aan!

 

Advies aan huis

Welk type vloer past het beste in uw woning of kamer? Welke kleur past het beste bij uw interieur? U kunt dit het beste in uw eigen huis beoordelen. Daarom komen wij langs met voorbeeldstalen en geven wij u een persoonlijk advies aan huis. Wij kunnen dit overdag inplannen, maar in de avonduren of in het weekend is ook mogelijk. Wat u het beste uitkomt! Handig: we nemen ook de maten op, zodat we u meteen een prijsopgave kunnen geven. Gratis en geheel vrijblijvend!

Meer weten of direct een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel 0493 846588.

 

Regio Helmond, Venray, Eindhoven en Deurne

Topline Floordesign is de specialist in vloeren in de regio Zuidoost Brabant en Noord-Limburg. Wij onderscheiden ons met onze persoonlijke service, écht vakmanschap en maatwerk. De klant staat bij ons op de eerste plaats; pas als u helemaal tevreden bent, dan zijn wij het ook.

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

MAAK EEN AFSPRAAK
KLANTERVARINGEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR TOPLINE FLOORDESIGN?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij van Topline Floordesign komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij van Topline Floordesign komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en/of raamdecoratie en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Wij van Topline Floordesign garanderen een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren, raamdecoratie en toebehoren. We verzekeren 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Wij van Topline Floordesign zorgen voor een gratis levering van uw vloer en bijproducten op uw thuisadres.

Klantervaring

“Topline Floordesign heeft bij ons een schitterende PVC vloer neergelegd. Topkwaliteit voor een juiste prijs! Afspraken worden keurig nagekomen en ze zijn goed bereikbaar! Aanrader!”

 

– Dennis Dohmen

VLOEREN VAN TOPLINE FLOORDESIGN