RAAMDECORATIE | TOPLINE FLOORDESIGN DEURNE

UW SPECIALIST IN GORDIJNEN EN JALOEZIEEN

Raamdecoratie op maat

Op zoek naar nieuwe gordijnen of jaloezieën? Bij Topline Floordesign uit Deurne (regio Helmond – Eindhoven) kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment raamdecoratie op maat. Wij leveren maatwerk tegen scherpe prijzen. Ga direct naar de raamdecoratie van uw keuze:

Rolgordijnen
Duo-rolgordijnen
Paneelgordijnen
Houten jaloezieën
Aluminium jaloezieën
Verticale jaloezieën / verticale lamellen
Plissé en duette gordijnen

 

Gordijnen en jaloezieën: kies voor prijs én kwaliteit

Niet alleen de prijs is belangrijk bij het kopen van raamdecoratie. U wilt er immers een lange tijd plezier van hebben en het oog wil ook wat, vooral in de woonkamer, kijkt u dagelijks naar uw raambekleding. Raamdecoratie van goede kwaliteit is mooier afgewerkt en hangt strakker. Dat kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten laten wij u graag zien. Topline Floordesign levert uitsluitend raamdecoratie van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij werken o.a. met het merk Liedeco, één van de A-merken op het gebied van gordijnen en jaloezieën.

Vraag een offerte aan!

 

Advies aan huis

Raamdecoratie moet functioneel zijn en decoratief. De raambekleding bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling en warmte van een kamer. Welk type raamdecoratie past het beste bij uw woning of ruimte? Welke kleur past het beste bij uw interieur? En kiest u voor verduisterend of niet? U leest het al: u heeft best wat te kiezen. Daarom komen wij bij u aan huis met een persoonlijk advies. Wij nemen voorbeeldstalen mee, want alleen in uw eigen huis kunt u het beste zien welke kleur en welke stoffen het mooiste zijn.
We nemen direct de maten op, zodat we u ook meteen een prijsopgave kunnen geven. Gratis en geheel vrijblijvend!

 

Levering en montage

Het opmeten en leveren van de gordijnen of jaloezieën is gratis. Wij kunnen dit overdag inplannen, maar in de avonduren of in het weekend is ook mogelijk. Wat u het beste uitkomt! U kunt de gordijnen zelf ophangen of door onze vakmannen laten doen. De levertijd is ongeveer 2 tot 3 weken.

Meer weten of direct een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel 0493 846588.

 

Regio Helmond, Venray en Deurne

Topline Floordesign is de specialist in raamdecoratie in de regio Zuidoost Brabant en Noord-Limburg. Wij onderscheiden ons met onze persoonlijke service, écht vakmanschap en maatwerk. De klant staat bij ons op de eerste plaats; pas als u helemaal tevreden bent, dan zijn wij het ook.

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

MAAK EEN AFSPRAAK
KLANTERVARINGEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR TOPLINE FLOORDESIGN?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij van Topline Floordesign komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij van Topline Floordesign komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en/of raamdecoratie en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Wij van Topline Floordesign garanderen een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren, raamdecoratie en toebehoren. We verzekeren 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Wij van Topline Floordesign zorgen voor een gratis levering van uw vloer en bijproducten op uw thuisadres.

Klantervaring

“Topline Floordesign heeft bij ons een schitterende PVC vloer neergelegd. Topkwaliteit voor een juiste prijs! Afspraken worden keurig nagekomen en ze zijn goed bereikbaar! Aanrader!”

 

– Dennis Dohmen

RAAMDECORATIE VAN TOPLINE FLOORDESIGN