OVER TOPLINE FLOORDESIGN

Topline Floordesign is een interieurbedrijf met een hoog ambitieniveau! Wij staan voor maatwerk en vakmanschap. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in het leggen van woonvloeren en het renoveren van houten huistrappen en de afwerking ervan.

 

Iedere opdracht is voor ons weer een nieuwe uitdaging! Daarin streven wij naar het afleveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze kracht is het ontzorgen van u als klant.

 

Topline Floordesign:

  • Adviseert
  • Begeleidt
  • Is betrokken
  • Levert hoge kwaliteit
  • Ontzorgt

 

Om die reden werken wij met vaste stoffeerders die beschikken over jaren vakkennis, of het nu gaat om een behandeling van uw bestaande zandcement vloer, tegelvloer of een anhydriet vloer tot het leggen van een pvc, laminaat of een parketvloer (zwevend en verlijmd) tot het renoveren van trappen.

 

Zo zijn wij pas te tevreden als u dat bent! Topline Floordesign heeft niet voor niets de slogan “Topkwaliteit met zekerheid”

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

HET GEMAK VAN TOPLINE

 

  • Gratis inmeten en levering
  • Binnen vijf werkdagen gelegd
  • Ruime keuze uit A-merken
MAAK EEN AFSPRAAK
KLANTERVARINGEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR TOPLINE FLOORDESIGN?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij van Topline Floordesign komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij van Topline Floordesign komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Wij van Topline Floordesign garanderen een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren en toebehoren, verzekeren 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Wij van Topline Floordesign zorgen voor een gratis levering van uw vloer en bijproducten op uw thuisadres.