KLANTERVARINGEN VAN TOPLINE FLOORDESIGN

Henrie en Marion

We willen je nogmaals danken voor de snelle en goede service! Je hebt van een `drama-vloer` een perfecte vloer gemaakt in onze keuken waar we uitermate blij mee zijn! We zullen je zeker adviseren aan mensen die op zoek zijn naar een goed bedrijf in pvc-vloeren!

Petrie Smulders

Een bedrijf dat gaat voor kwaliteit. Davy denkt mee met de klant en heeft echt kwaliteit afgeleverd. Meteen toen wij hem leerden kennen vertrouwden wij hem alle werkzaamheden toe. Zelfs op zondag teruggekomen om het af te werken. 70m2 vloer, een trap bekleed in industriële stijl en alle plinten gezet. Wij zijn Superblij geweest met Davy. Vriendelijk, correct en hij houdt altijd rekening met de klant. Van ons krijgt hij een dikke tien. 👍

Naam anoniem

 

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe PVC vloer van Topline Floordesign. Davy zorgde ervoor dat al het nodige voorbereidende werk en het uiteindelijke leggen van de tegels secuur en geheel volgens afspraak werd uitgevoerd. Mochten we ooit een nieuwe vloer nodig hebben dan vragen we Davy weer voor de uitvoering.

Anne en Arjan

 

Hallo wij zijn Anne en Arjan uit Oploo.
Wij hebben nu 2 keer een vloer laten leggen door Toplinefloordesign. We zijn heel erg tevreden over zowel de kwaliteit, flexibiliteit en service. De laatste keer hebben ze zelfs op een zondag de vloer gelegd. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en professioneel gemaakt. Een aanrader voor iedereen die een pvc vloer wil.

Susan van den Bekerom

 

Wij waren opzoek naar een PVC vloer met visgraat motief. We hebben daarbij verschillende winkels en webshops bezocht. Vanwege de goede recensies van Topline Floordesign op Google en op de website, hebben we Davy gevraagd om langs te komen om de details te bespreken. We zijn zeer te spreken over de snelle en fijne communicatie met Davy. Hij geeft goed advies en denkt mee over de juiste mogelijkheden die een ruimte te bieden heeft.

Het plaatsen van de vloer heeft Davy uitbesteed aan een partner omdat hij op vakantie ging. De communicatie met deze partner verliep iets stroever maar ondanks dat Davy op vakantie was, was hij goed te bereiken en heeft hij bepaalde zaken opgepakt. Het plaatsen van de vloer is zeer netjes gedaan en wij zijn heel erg blij met het eind resultaat. Het is een mooie, chique en elegante vloer geworden.

Daarnaast heeft Davy ook de 10 cm hoge plinten verzorgd, dit geeft een mooi geheel aan onze woonkamer, keuken en hal. Davy en zijn partner zijn zeer nauwkeurig en de afwerking is heel netjes. Wij raden iedereen die een PVC vloer wilt aanschaffen aan om in gesprek te gaan met Topline Floordesign. Een betrouwbaar bedrijf met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Al met al zijn we zeer tevreden!

Tanja van Hedel

 

Nieuwe vloer nodig? Hier zit je goed! Nadat mijn originele planning in het water was gevallen en ik nu met een deadline zat kwam ik toevallig bij Topline Floordesign uit. Kon hij snel leveren? Dat kon, mits de gekozen vloer op voorraad was natuurlijk. Maar in het ergste geval kon hij de vloer egaliseren voordat de keuken kwam en daarna de vloer leggen. Davy kwam mee met staaltjes voor een pvc vloer en had heel veel tips en do’s and don’t’s. Dit was veel uitgebreider en informatief dan mijn originele plan.  Zaterdags werd de tegelvloer gereinigd/ontvet, ook geregeld door Topline Floordesign en op maandag kwamen ze de vloer egaliseren en dan dinsdag of woensdag werd de vloer gelegd. Dit afhankelijk of de vloer snel zou drogen. Nu bleken de groeven/voegen van de tegels na twee lagen nog zichtbaar te zijn en ingedroogd, dus een extra laag…zekere voor het onzekere. Daarna werd de vloer gelegd op woensdag en hij zag er super en strak uit! Echt prachtig, zelfs tot in de hoekjes van mijn trapkast! De keuken werd geplaatst en diezelfde avond werden de plintjes geplaatst zodat deze mooi tot tegen de keuken geplaatst konden worden. Ook hier weer super werk geleverd. Davy kwam zelf nog even kijken hoe het eindresultaat was. Had nog een stukje voor me gekit en kwam daarna nog terug voor een sierrand bij de voordeur. Ik was niet zeker wat ik hiermee wilde in het begin en dat was geen probleem, ik kon rustig nadenken. Iedereen die de vloer ziet is onder de indruk. Service, vriendelijkheid, behulpzaam, kwaliteit en vakmanschap!  Wij genieten van een prachtige vloer!

Carla School

 

Toen wij (ouders) van een 28 jarige dochter bericht kregen van de woningbouwstichting dat onze dochter een huurappartement kreeg, waren we heel blij.Met meteen daaropvolgend ook de nodige vragen, zoals ‘waar kunnen we een goede vloerlegger vinden?’.Na wat speurwerk op het web, vond mijn man de site van Topline Floordesign. Hij had daar meteen een goed gevoel bij. Na ook wat winkels bezocht te hebben hebben we ervoor gekozen om contact op te nemen met Topline Floordesign. En dat bleek een goede keuze…….Via de telefoon hebben we contact gezocht met Davy, die vervolgens bij ons thuis kwam en ons prima uitleg gaf over de grote keuze in pvc-vloeren. Want dat moest het worden: een pvc-vloer.Vanaf het moment dat onze dochter een keuze had gemaakt, werd afgesproken wanneer welke werkzaamheden plaats zouden gaan vinden. Uiteindelijk bleek dat het werk zelfs eerder klaar was dan eerst gepland stond.Er is keurig gewerkt en onze dochter heeft dan ook een hele mooie vloer, waar ze heel blij mee is. Wij vonden de contacten met Davy Rings uitermate plezierig. Davy is een correcte, (klant)vriendelijke persoon die echt het beste voor zijn klanten wil.Hij levert gedegen werk, en hij komt zijn afspraken na!! Wij bevelen hem dan ook van harte aan bij elke klant die op zoek is naar een mooie, betaalbare vloer en een prima vloerenlegger. Heel veel succes!

Henk Cortenbach

 

In maart 2018 bezochten wij de showroom van Topline Floordesign n.a.v. de goede ervaring van vrienden met dit bedrijf.
Vanaf de kennismaking met de zeer behulpzame, geduldige eigenaar en duidelijke informatie maakten wij onze keuze, gebruikmakend van de ter beschikking gestelde “monsters”, welke viel op een pvc vloer.
Ook ‘s avonds konden we terecht voor informatie of het ruilen van stalen wat erg prettig was.
De afspraken omtrent het egaliseren van onze oude vloer en het leggen van de pvc vloer werden keurig nagekomen. Het leggen van de vloer vergde de uiterste flexibiliteit van het bedrijf wegens het trage drogen van de egalisatielaag wat te wijten was aan de noodzakelijke dikte hiervan maar dit werd op zeer correcte wijze en tijdig gecommuniceerd.
De beloofde afspraken werden keurig nagekomen en wij zijn dan ook erg tevreden over het geleverde resultaat, de prettige samenwerking en de evaluatie.
Dit bedrijf willen we graag bij eenieder aanraden, in alle opzichten Top!!!

Jan Vanlier

 

Na een zoektocht via diverse aanbieders bij Topline Floordesign terecht gekomen. Afspraak gemaakt en meteen enkele monsters mee gekregen om in je eigen omgeving te kunnen zien hoe de uitwerking zou kunnen zijn. Keuze gemaakt en prompt een scherpe offerte gekregen. Levering ging snel (de directeur heeft mee geholpen met sjouwen!) en de vloer is door mezelf gelegd. Goede tips gekregen, ook nog wat handig gereedschap te leen en na een sierstrip verkeerd afgezaagd te hebben een snelle na levering hiervan en persoonlijk geleverd. Al bij al een super service. Zelfs na een jaar en een waterschade zijn we uitstekend geholpen om dezelfde partij te kunnen krijgen! TOP!

Mark Heijmen

 

Wij zijn zeer te spreken over de service, eerlijkheid en professionaliteit van Davy. Echt een aanrader om via zijn bedrijf ‘Topline Floor Design’ je vloer te bestellen, want er zijn nogal wat oplichters en kwakzalvers op de markt. Als wij naar zijn advies geluisterd hadden en de PVC merken waar hij positieve ervaringen mee had hadden genomen, dan was ons enorm veel gedoe gespaard gebleven. Wij hadden namelijk eerst een vloer van Ambiant en vervolgens van Vivafloor bij hem besteld en zijn legger vond bij beide vloeren productiefouten. Gelukkig wilden hij en zijn legger alleen het beste resultaat en gingen ze niet akkoord met de kwaliteit. Dit leverde enorm veel extra kosten op, maar daar hebben wij niks van hoeven te betalen. Davy heeft dat allemaal zelf betaald. Je zou denken dat de leveranciers dat zouden doen, maar dat was totaal niet kostendekkend. Davy hecht veel waarde aan goede service en een tevreden klant, dus hij heeft ons overal schade vrij van gesteld. Dat is pas echt service en betrouwbaar. Zijn bedrijf is een eenmanszaak dus ook geen lange en omslachtige communicatie, maar korte en betrokken communicatie naar ons. Wij raden dan ook iedereen aan om bij dit betrouwbare bedrijf zijn vloer te bestellen. Bij ons is alles geweldig afgewikkeld en we hebben nu een prachtige vloer die er super strak in ligt en we hebben een goed gevoel over de geweldige service die Davy van Topline Floor Design geleverd heeft.

Corinne Hensen

 

Wij hebben Topline Floordesign als een zeer prettig bedrijf ervaren. Snelle service, goede adviezen en echt gaan voor kwaliteit en vakmanschap! Wij genieten in ieder geval van de prachtige vloer!

Carmen en Rene

 

Topline Floordesign heeft laminaat geleverd, welke wij zelf gelegd hebben. De levering verliep vlekkeloos en conform afspraak. Vervolgens heeft Topline Floordesign de plinten geleverd en geplaatst in onze leefkeuken. Goede prijs kwaliteit verhouding en de werkzaamheden werden zeer secuur verricht. Zeker een aanrader!

Tymen

 

Dit bedrijf heeft plinten bij mij thuis aangebracht. Ben er heel erg tevreden over! Als ik de volgende keer weer laminaat of plinten wil hebben dan ga ik zeker weer voor Topline Floordesign.

Pinckears

 

In het voorjaar heeft Topline Floordesign de plinten bij ons mogen maken en plaatsen. Het is met echt vakmanschap en professionaliteit gemaakt. Ziet er nu prachtig uit! Top werk. Het plaatsen is zeer professioneel gedaan met erge netheid. De afspraken die van te voren zijn gemaakt zijn goed nagekomen en de prijs-kwaliteit is ook zeer aantrekkelijk. Een echte aanrader!

Dennis

 

Het team van Topline Floordesign heeft in ons appartement een schitterende laminaatvloer en plinten gelegd. Absoluut vakwerk dat uitgevoerd is met de grootste zorg tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Afspraken werden keurig nagekomen en alles verliep vlekkeloos! Van harte aan te bevelen!

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

HET GEMAK VAN TOPLINE

 

  • Gratis inmeten
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Direct vrijblijvende offerte op maat
  • Gratis geleverd op uw adres
MAAK EEN AFSPRAAK
ONZE PROJECTEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR TOPLINE FLOORDESIGN?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij van Topline Floordesign komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij van Topline Floordesign komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Wij van Topline Floordesign garanderen een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren en toebehoren, verzekeren 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Wij van Topline Floordesign zorgen voor een gratis levering van uw vloer en bijproducten op uw thuisadres.