HOUTEN JALOEZIEEN OP MAAT | TOPLINE FLOORDESIGN DEURNE

Houten jaloezieën

Over smaak valt niet te twisten, maar houten jaloezieën worden door veel mensen gezien als één van de mooiste typen van raamdecoratie. Ze stralen luxe en warmte uit en zijn echte blikvangers in uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer of andere ruimte in het huis. Heeft u uw zinnen gezet op houten lamellen of jaloezieën? Dan bent u bij Topline Floordesign aan het juiste adres. Al onze jaloezieën en lamellen worden op maat gemaakt.

 

Bekijk hieronder ons assortiment of nog beter: maak een afspraak en wij komen langs met voorbeeldstalen. Ook mogelijk in het weekend of in de avonduren.

 

Jaloezieën, lamellen of luxaflex?

Er worden nogal wat termen door elkaar gebruikt als het gaat om houten jaloezieën. Ze staan ook wel bekend als houten lamellen of houten luxaflex. Goed om te weten: het gaat allemaal om hetzelfde product!

 

De voordelen van onze houten jaloezieën of houten lamellen:

• Luxe, natuurlijke en stijlvolle uitstraling;
• Gemakkelijk schoon te houden;
• Ze bieden privacy (geen inkijk van buiten naar binnen);
• Op maat gemaakt
• Verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren en afwerkingen.

 

Persoonlijk advies aan huis

Twijfelt u nog over de kleur of over de breedte van de lamellen? De beste keuze voor uw nieuwe jaloezieën maakt u in uw eigen huis, want lichtinval, meubels en kleuren van muren zijn hierbij allemaal van invloed. Wij komen vrijblijvend bij u langs met voorbeeldstalen en een deskundig advies. We nemen de maten gratis op, zodat we u direct van een prijsopgave kunnen voorzien.
Interesse? Maak snel een afspraak

 

Prijzen

Wij onderscheiden ons met een persoonlijke service, maatwerk en echt vakmanschap. Maar we verrassen u ook graag met onze prijzen! Wij leveren houten lamellen van topkwaliteit (uitsluitend A-merken) tegen scherpe prijzen in verschillende breedtes:
• Houten jaloezieën 35 mm breed vanaf €177,- per/m2 inclusief btw.
• Houten jaloezieën 50 mm breed vanaf €177,- per/m2 inclusief btw.
• Houten jaloezieën 65 mm breed vanaf €186,- per/m2 inclusief btw.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Levering en montage

Het leveren en inmeten van de jaloezieën is gratis. Wilt u de gordijnen door ons laten hangen? Ook dat kan. De levertijd is ongeveer 2 tot 3 weken. Wij leveren voornamelijk jaloezieën en lamellen in Helmond, Deurne, Venray, Bakel, Liessel, Gemert, Eindhoven, Laarbeek en Geldrop. Woont u buiten deze regio? Contacteer ons dan gerust, want we hebben een landelijke service.

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

HET GEMAK VAN TOPLINE

 

  • Gratis inmeten op uw locatie
  • Ruime keuze uit A-merken
  • Vanaf € 177,- per m2 incl. btw
MAAK EEN AFSPRAAK
KLANTERVARINGEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR TOPLINE FLOORDESIGN?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij van Topline Floordesign komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij van Topline Floordesign komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en/of raamdecoratie en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Wij van Topline Floordesign garanderen een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren, raamdecoratie en toebehoren. We verzekeren 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Wij van Topline Floordesign zorgen voor een gratis levering van uw vloer en bijproducten op uw thuisadres.

Klantervaring

“Topline Floordesign heeft bij ons een schitterende PVC vloer neergelegd. Topkwaliteit voor een juiste prijs! Afspraken worden keurig nagekomen en ze zijn goed bereikbaar! Aanrader!”

 

– Dennis Dohmen

HOUTEN JALOEZIEEN OP MAAT VAN TOPLINE FLOORDESIGN